Najnovšie recenzie zo sekcie Detské hojdačky a húpačky
Deti majú radosť ... čo iné dodať .
- Veľmi pekné, pevné
kvalitne prevedenie, vysoka nosnost, vypada to velmi pevne
Tovar mi prišiel poškodený!
- super
- pekné prevedenie výrobku, vysoká kvalita a jednoduchá montáž pri skladaní výrobku, vysoká nosnosť výrobku
super
Neviem ohodnotiť,tovar mal podľa mailu prísť do 3 dní,dnes je presne týždeň. Zatiaľ nič,takže nedá sa hodnotiť ani predajca ani tovar.
Tovar prišiel bez nálepiek
- Super
Woody Hojdačka s ohrádkou farebná 10320
Pridané: 19. septembra 2023
(naposledy upravené 19. septembra 2023)
Zakúpený v 4home.sk
- nie je ukotvené lanovie pod sedacou časťou, pri vystupovaní sa šmýka, našťastie mám šikovného manžela, stačil šrobik do každej strany
veľmi pekná a ľahučká, jednoduché zavesenie
- Za tu cenu ok
Hojdačka sa dosť líši od tej, ktorá je vyobrazená v ponuke obchodu. Nemá farebné komponenty ani stredovú časť, čo je dosť podstatné pri menších deťoch. My sme si ju prispôsobili, vracať ju nebudeme. Tak snáď predajca čo najskôr zmení fotku na reálnu, aby ďalší neboli sklamaní ako my.
- nedá sa zaistiť sedacia plocha takže sa preklápa
- lano poškodené ako keby už niekto používal
Recenziu pýtajú na aga kruh 120 cm ale ja som si objednávala aga kruh 90 cm, veľkosti je dostačujúca.
- kvalita
- nemam
- Hojdačka splňala ponuku.
- Sačok ,v ktorom bola hojdačka zabalena bol prilepeny priamo na hojdačku popisom produktu,ktory po odstraneni zanechal lepidlo na hojdačke a zatiaľ som ho ešte nevyčistila.
- Vyhodu
- Super hupacka. Kvalitne spracovanie. Kupovali sme dve. Tento model a tiez baby. Obidve super.
Zobrazujem 41 - 60 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Ďalšie »